Flashpoint: Red Riverin debyyttitraileri

Kirjoittanut: Livegamers

23.11.2010

Perjantaina julkaistu debyyttitraileri kuvaa USA:n merijalkaväen saapumista CH 53E -helikoptereilla Tajikistanin jylhiin maisemiin, joiden kauneus on pian muuttuva sotatantereeksi:

Traileri löytyy pelin Facebook-sivulta, josta voit seurata myös muita Operation Flashpoint: Red Riveriin liittyviä uutisia ja videoita. Codemasters ilmoitti julkaisevansa ensi viikolla myös aitoa pelikuvaa sisältävän trailerin.

”Tavoitteemme on viedä pelaajat mahdollisimman lähelle aitoa merijalkaväen tunnelmaa niin yksin- kuin yhteistyöpelitilassakin.”, Operation Flashpoint: Red Riverin luovana johtajana toimiva Sion Lenton sanoi.

Peli tarjoaa kolmeen kappaleeseen jakautuvan kampanjan, jonka voi suorittaa joko yksin tai enintään neljän hengen yhteistyötilassa, joka tulee olemaan ”liity mukaan ja lähde, milloin itse haluat” -tyyppinen. Kampanjassa pelaajat voivat itse pelata haluamallaan hahmoluokalla, joita on neljää eri tyyppiä.

Yksin tai yhdessä pelattaessa pelaajat kartuttavat kokemuspistetiliään. Pisteillä voi ostaa uusia aseita, taitoja sekä modifikaatioita hahmoluokille.

Operation Flashpoint: Red Riverin julkaisu sijoittuu vuoden 2011 toiselle talouskvartaalille ja peli ilmestyy niin Xbox 360:lle kuin Playstation 3 -konsolillekin.

Lähde: Lehdistötiedote