FlatOut: Ultimate Carnage -tietoa

Kirjoittanut: Livegamers

04.02.2007

Bugbear Entertainmentin julkaisemien tietojen mukaan kesällä 2007 julkaisuun tuleva FlatOut: Ultimate Carnage -peli pitää sisällään huimaa reality-mallinnusta.
Peli on jatkoa hyvin menestyneelle FlatOut-pelisarjalle, josta on aiemmin ilmestynyt FlatOut ja FlatOut2 Xboxille. Tänä vuonna ilmestyvä FlatOut: Ultimate Carnage tulee luonnollisesti hyödyntämään Xbox 360:n suomia uusia mahdollisuuksia.

Uusista ominaisuuksista mainittakoon, että pelissä yhtä aikaa kisailevien autojen määrä on nostettu aiemmasta kahdeksasta kahteentoista, viisi kokonaan uutta yksinpelimuotoa ja kaksi täysin uutta Xbox Live -moninpelimuotoa.

Dynaamisen kappalemallinnuksen määrä per rata on nyt 8 000 kpl, aiemman 5 000:n sijaan. Peli tukee laajakuvaa ja HDTV:n 720p -resoluutiota. Valoefektit ja varjot on mallinnettu kartoissa ja autoissa reaaliaikaisesti, vallitsevan vuorokaudenajan mukaisesti. Lisäksi mukaan tulee tuki ladattavalle lisämateriaalille Xbox Liven kautta ja 20 000 polygonin vauriomallinnus per auto, aiemman 7 500:n sijaan.