Football Superstars – Futista massiivimoninpelinä

Kirjoittanut: Livegamers

30.05.2007

Turhankin tutuksi tulleisiin fantasiamaailmoihin sijoittuvien massiivimoninpelien vastineeksi saadaan vuonna 2008 mielenkiintoinen urheilupeli, Football Superstars.
Pelissä pelaaja luo oman jalkapallotähtensä ja pelaa muiden ihmispelaajien kanssa joukkueena, vain nurmikentän maalivahtien ollessa tekoälyn ohjauksessa. Otteluita voidaan pelata kolmen, viiden, seitsemän tai täyden yhdentoista pelaajan joukkueilla ja pelissä voi muodostaa omia jalkapalloseuroja. Pelaamisen luvataan olevan toiminnallista kuten yleensäkin urheilupeleissä eikä kyseessä ole vain managerointipeli. Pelin yksittäiselle serverille mahtuu yhtäaikaa 5000 käyttäjää, joten peliseuraa luulisi riittävän.

Omaa hahmoaan voi kehittää ja sille voi hankkia erilaisia urheiluvarusteita, joilla osalla on myös pientä vaikutusta pelitapahtumiin. Hahmot myös oppivat erikoisliikkeitä, kuten puolustajat tehokkaampia liukutaklauksia ja hyökkääjät erilaisia harhautuksia. Yksikään pelin hahmoista ei siis voi käyttää kaikkia eri pelipaikkojen pelaajien liikkeitä.

Pelinkehittäjä tutkii myös mahdollisuuksia Football Superstarsin julkaisemiseen Xbox 360 ja PS3 -konsolialustoille.

Lähde: RPG-Vaultin haastattelu