Forza 4 julkaistiin tyylikkään trailerin kera

Kirjoittanut: Livegamers

15.10.2011

Odotettu Turn 10:n kehittämä ja Microsoftin julkaisema Forza Motorsport 4 saapui eilen kauppojen hyllyille yksinoikeudella Xbox 360:lle.Pelissä on satoja eri autoja yli 80 eri valmistajalta, ja kisailla voi yli 20 paikassa, jossa on useita eri ratavariaatioita.

Pelissä on tarjolla seuraavanlaisia ominaisuuksia:

*Hollywood-tyylisiä kameraefektejä ja uusittu valaistusmoottori tarjoaa realistisemman näköistä ympäristöä ja peli toimii 60 kuvan ruudunpäivityksellä.

*Verkkoyhteisö Xbox Livessä: Voit jakaa omia tuotoksia autoistasi kavereiden kanssa sekä uudessa ”Rivals Modessa” voit haastaa kavereitasi taisteluun, olivatpa he paikalla tai eivät.

*Top Gear -integraatio: Voit kuunnella Jeremy Clarksonia Autovistassa, testailla Kia Cee´diä Top Gearin testiradalla ja pelata autofutista 15 kaverisi kanssa; Top Gear on sisällytetty Forza 4:ään, ehkä jopa yllättävälläkin tavalla.

*Kinectin hyödyntäminen pelissä: Autovista-muodossa voit ihailla autoja kävellen niiden ympärillä, kumartua katsomaan yksityiskohtia tai avata ovia ja konepeltejä. Kisaillessa voit katsella sivuille kääntämällä päätäsi tai voit ajaa Kinectin avulla täysin ilman ohjainta.

Alla on Forza Motorsport 4:n julkaisutraileri.

Lähde: Lehdistötiedote