Forza 6:sta saatiin uutta tietoa messuilla

Kirjoittanut: Livegamers

18.06.2015

Turn 10 Studiosin kehittämä ja Microsoftin julkaisema Forza Motorsport 6 saapuu Eurooppaan syyskuun 18. päivänä. E3-messujen aikana pelistä kerrottiin myös paljon uutta tietoa pelikuvan myötä. Forza 6 julkaistaan yksinoikeudella Xbox One -konsolille.
Pelissä tullaan näkemään yli 450 ForzaVista-autoa. ForzaVista tarkoittaa sitä, että ajoneuvot ovat täysin realistisesti mallinnettuja niin ulkoisesti kuin sisätiloistaankin.

Pelissä pääsee huristelemaan 26 paikassa ja messuilla julkistettiin muutama paikka: Rio de Janeiro, Daytona International Speedway, Watkins Glen ja Brands Hatch. Myös Indianapolis Motor Speedwayn viime vuonna tehdyn remontin jälkeinen autenttisuus on mallinnettu peliin.

Uuden painoksen myötä myös kunnolliset sää- ja vuorokaudenvaihtelut ovat mukana, ja kehittäjä hehkuttaa 148 erilaisen pinnan tarjoavan mahdollisimman realistisen maun ajamiseen, ja Le Mansin legendaarinen 24 tunnin ajo yöllä on uutta Forzan maailmassa.

Jaettu kuvaruutu on jälleen mukana Forzassa ja myös yhtäaikaisten kilpailijoiden määrää on kasvatettu. Kuudennessa Forzassa voi olla kisailemassa yhtä aikaa 24 ajajaa niin offline-muodossa kuin verkkomoninpelissäkin.

Peli myös pyörii 60fps-ruudunpäivitysnopeudella ja 1080p-tarkkuudella. Kaikki toistaiseksi julkistetut radat ja autot ovat listattuna lähdelinkin takana.