Friday the 13th laajenee pian

Kirjoittanut: Livegamers

19.08.2017

Kehittäjä Illfonic pitää lupauksensa ja tuo Friday the 13th: The Gameen lisää materiaalia. Pian saapuvassa asupaketissa tulee uusia vaatteita, kuten retrohenkisiä uima-asuja. Myös toinen asupaketti vaikuttaisi olevan saapumassa, mutta toistaiseksi siitä ei ole tarkempia tietoja.
Pelattavaksi saapuu myös uusi Jason. Tulevalla Jasonilla on uusia taitoja ja samalla rysäyksellä pelattavaksi tulee myös pari uutta pakenijaa. Kehittäjä myös kertoo poistavansa Retro Jasonin hetkeksi muokkaamista varten. Kaikki muut Jasonit saavat kuitenkin lisää tapoja suorittaa tappoja.

Kommunikointia varten pelaajat saavat käyttöönsä kahdeksan erilaista emotea, jolloin puheyhteydettömät tai puhumattomat voivat yrittää kommunikoida muiden kanssa.

Peliin saadaan myös uusi kartta ja sen lupaillaan saapuvan hyvinkin pian. Lisäksi kehittäjä on tehnyt vanhoista kartoista myös pienemmät versiot. Pienemmissä Higgins, Packanack ja Crystal Lake -kartoissa on uudet loot-sijainnit, ajoneuvojen sijainnit sekä pakoreitit. Nämä, kuten myös uusi kartta, saapuvat pelaajille ilmaiseksi.