Friday the 13th -peli hakee Kickstarter-rahoitusta

Kirjoittanut: Livegamers

15.10.2015

Jason Voorhees, tuo lätkämaskipäinen kauhuelokuvien kulttihahmo, saa oman videopelinsä, ainakin jos on projektin Kickstarter-sivua uskominen.
Pelin perusajatus on epäsymmetrinen moninpeli, jossa yksi pelaajista pääsee Jasonin maskin taakse jahtamaan seitsemää muuta pelaajaa, jotka ovat elokuvista tuttuja leiriohjaajia.

Kickstarter-kampanjan käyntiinpanijana on Gun Media -niminen studio, joka on omien verkkosivujensa perusteella tehnyt tähän asti puhelinpelejä, mutta jonka tekijöillä on taustaa muiden muassa Ubisoftilla, Electronic Artsilla ja Westwood Studiosilla.

Peli on keräsi ensimmäisen kampanjapäivänsä aikana yli 300 000 dollaria yli 5 000 tukijalta. Tällä hetkellä peliä voi tukea 30 dollarilla, jolla pelin saa itselleen Xbox Onelle, PlayStation 4:lle tai PC:lle, kun se aikanaan valmistuu. Tällä hetkellä Kickstarter-sivulla luvataan, että toimitus tapahtuisi lokakuussa 2016.

Projektilla on ilmeisesti 25 tavoitesummaa, joista julki on tällä hetkellä vain ensimmäinen. Projektin kerätessä 700 000 dollaria, peli tullaan tekemään suunnitellusti, Jason Voorheesin heiluessa murhamiehenä. Blurratusta tavoitesummakuvasta voidaan päätellä, että korkeimmillaan projektille odotetaan noin neljän miljoonan tukisummaa.