Friday The 13th saa fyysisen versionsa

Kirjoittanut: Livegamers

03.08.2017

Fyysinen versio Friday the 13th: The Gamesta julkaistaan perjantaina 13. lokakuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, sekä PC:lle ja tulee maksamaan noin 40 euroa.
Levyversion ohessa saa myös ”Bloody Jason” -skinipaketin, sekä muutamia uusia vaatteita selviytyjille. Pelin kehittäjä Gun Media ei kertonut, onko pelin yksinpeliosuus tulossa jo levyversioon, vai vasta myöhemmin.

Pelin fanit eivät kuitenkaan ole innoissaan uutisesta, vaan pikemminkin ärtyneitä, kuten Facebook-uutisoinnin kommenteista voi lukea. Monet Kickstarter-kampanjasta 70e maksaneet eivät nimittäin tunne saaneensa vastinetta rahoilleen, varsinkin kun pelin fyysinen versio maksaa kauppojen hyllyissä puolet siitä. Peliä tukeneet eivät ole myöskään saaneet vieläkään omia fyysisiä versioitaan pelistä, vaan saavat ne todennäköisesti samalla kun peli jo löytyy muutenkin kauppojen hyllystä. Murheen aihetta syntyi myös levyversion erikoistavaroista, sillä peliä tukeneet eivät kyseisiä esineitä (ainakaan tämän hetkisen tiedon mukaan) saa. Heille kyllä luvataan toisenlainen ”Bloody Jason” -skini, mutta lämmittääkö se mieltä tarpeeksi pelissä, jossa kriittisiä bugeja ei vieläkään ole korjattu?