Futisklassikkon seuraajan joukkorahoitukselle kävi kylmät

Kirjoittanut: Livegamers

26.11.2015

Kerroimme aiemmin kuinka legendaarisen Sensible Soccerin jatko-osa Sociable Soccer saapui joukkorahoituspalvelu Kickstarteriin. Nyt pelin isä Jon Hare on sulkenut keräyksen sen kehnosta startista johtuen. Kampanjassa ehdittiin kerätä kasaan hieman yli 46 000 euron* potti, tavoitesummana oli noin 427 000 euroa**. Lahjoittajia projekti sai 1767.
Futispelin julkaisuajankohdaksi ilmoitettiin projektin sivulla ensi vuosi ja alustoiksi PlayStation 4, Xbox One ja PC. Haren mukaan projekti sai kyllä pelimedioissa hyvää pöhinää aikaan, mutta se ei valitettavasti näkynyt projektin keräyksessä. Jon Haren mukaan keräyksen epäonnistuminen ei kuitenkaan tarkoita, etteikö peli saavuttaisi julkaisua. Hänen mukaansa sen prototyyppi pyörii varsin mallikkaasti ja Sociable Soccer on houkutellut joitakin julkaisijoita ympärilleen.

”Sen enempää en voi tällä hetkellä kertoa. Pelikehitys jatkuu täydellä teholla ja kun selviää miten tuomme pelin markkinoille, kerromme siitä kyllä lisää”, Hare kertoi kertoi Eurogamerille.

*32 498 puntaa
**300 000 puntaa