Game of Thrones konsoleille

Kirjoittanut: Livegamers

06.10.2011

Pelikehittäjä Cyanide tiedotti tekevänsä uuden Game of Thrones -pelin, joka julkaistaan niin konsoleille kuin PC:llekin.Cyanide on tehnyt jo yhden Game of Thrones -pelin, Genesiksen, joka on yläviistosta kuvattu strategiapeli. Tulevasta pelistä tulee kuitenkin ensimmäisestä persoonasta kuvattu roolipeli.

Pelin juonesta tiedetään sen verran, että kirjoista tuttuja henkilöitä ei ole pelattavana, vaan peli kertoo kahden eri henkilön tarinat, joiden välillä pelissä vaihdellaan. Pelaaja kuitenkin törmää tarinan aikana myös kirjan henkilöhahmoihin. Osa tv-sarjan näyttelijöistä on mukana esittämässä omaa roolihahmoaan, ja ympäristöäkin tuodaan peliin televisiosta.

Taistelusysteemi on Cyaniden johtajan Yves Bordeleaun mukaan lähempänä Knights of the Old Republicia kuin esimerkiksi Mass Effect -pelejä. Mukana on esimerkiksi ”active pause system”, jolla tarkoitetaan pelin hidastamista taistelujen aikana ilman suoranaista pelin pysäyttämistä. Pelin aikana tehdyillä valinnoilla kerrotaan myös olevan väliä.

The Game of Thrones

Pelin julkaisu tapahtuu näillä näkymin vuoden 2012 alussa.