Gears laajenee ja päivittyy

Kirjoittanut: Livegamers

08.01.2007

Suuren suosion saavuttanut Gears of War saa lisäsisältöä kahden moninpelikartan muodossa. Karttojen kerrotaan tulevan ladattavaksi 10.1. keskiviikkona Yhdysvalloissa. Discovery Channelin sponsoroimat kartat ovat ilmaisia, mutta tietoja Euroopan osalta ei ole julkistettu.
Karttojen kuvaukset ovat seuraavanlaiset:

Raven Down
Tämä kartta lainaa ”Black Hawk Down” -välikohtauksen asetelman. COG-joukkojen Raven-helikopteri on tehnyt pakkolaskun keskelle taistelukenttää. Gearsit aloittavat hyökkäyksensä kartan reunoilta ja yrittävät selviytyä aluetta hallitsevista Locusteista.

Old Bones
Yrittäessään pyyhkiä kaiken ihmiskunnan historian olemattomiin Locustit ovat hyökänneet Seran keskusmuseoon ja alkaneet tuhoamaan sitä kivi kiveltä. COG-joukkojen tehtävä on valloittaa museo takaisin.

Mark Rein kertoo Gears of Warin virallisilla foorumeilla, että ennen ladattavia karttoja on tulossa jo kauan odotettu päivitys peliin. Aiemmin päivityksen piti tulla jo viime vuoden lopulla, mutta se ei saanut Microsoftin hyväksyntää tarpeeksi aikaisin. Päivityksen tarkka sisältö kerrotaan ennen keskiviikkoa.