Gears of War 2 -turnaus avoinna, palkintona GoW 3

Kirjoittanut: Livegamers

11.08.2011

Livegamers järjestää Microsoftin sponsoroiman turnauksen, jonka voittaja saa palkinnoksi Gears of War 3 -pelin. Tarkemman aikataulun ja säännöt voit lukea turnaussivulta.
Livegamersissa on tällä hetkellä avoinna neljä muutakin palkinnollista turnausta, ja tulossa on vielä paljon muitakin turnauksia, joissa on upeat palkinnot.

EA sponsoroi FIFA 11 -turnauksen, josta parhaiten suoriutunut pokkaa itselleen FIFA 12 -jalkapallopelin.

Namco Bandai puolestaan tukee DiRT 3 -turnausta lahjoittamalla voittajalle F1 2011 -pelin ja F1 t-paidan.

CoD 4 Decerto -turnauksessa otellaan Decerto V2 -säännöillä lukuunottamatta pieniä sääntöpäivityksiä. Activision tarjoaa voittajatiimin neljälle (4) jäsenelle 8.11. ilmestyvän Modern Warfare 3 -pelin.

Warner Bros Interactive sponsoroi Mortal Kombat -turnauksen, jonka voittaja saa seuraavanlaisen paketin itselleen: F.E.A.R. 3 Collector´s Edition, F.E.A.R. 3 t-paita ja Mortal Kombat t-paita.

Pian avataan ilmoittautuminen myös Activisionin tukemaan Call of Duty: Black Ops -turnaukseen sekä Microsoftin sponsoroimaan Forza Motorsport 3 -turnaukseen.

Turnauksiin voivat osallistua Livegamersiin rekisteröityneet jäsenet, joilla on käytössään Xbox Live -kultatili. Turnauksiin voi ilmoittautua kunkin turnauksen omalla turnaussivulla. Syksyn ja talven aikana on tulossa paljon muitakin upeita, Teidän toivomianne turnauksia. Jos et ole vielä käynyt äänestämässä tulevista turnauksista, voit tehdä sen täällä.

Livegamers toivottaa mukavia pelejä kaikille ja kiittää sponsoreitaan!