Gears of War 3 -pelin inspiroimana tehty kappale julkaistiin

Kirjoittanut: Livegamers

21.12.2011

Suomalaisyhtyeen Gears of War 3 -pelin inspiroimana tehty kappale julkaistiin tänään keskiviikkona 21.12.
Gears of Warin päätösosa julkaistiin syyskuussa ympäri maailmaa. Helsingissä 22. syyskuuta järjestettyjen Suomen julkaisubileissä nähtiin kotimainen hiphop-bändi Roope Salminen ja koirat, joka esitti tilaisuudessa ensimmäistä kertaa Gears of War 3 -pelin inspiroiman kappaleensa ”Go Hard”. Kappale ja sen musiikkivideo saivat ensiesityksensä radiossa ja verkossa tänään kello 8.

Go Hard -kappale on Roope Salminen ja koirat -yhtyeen omaa käsialaa. Sen ovat säveltäneet Robert Rasimus, Ossi Saarinen ja Mikko Saarinen, ja sanoituksesta on vastannut yhtyeen solisti Roope Salminen. Kun heiltä kysyttiin kiinnostusta tehdä kappale Gears of War -pelille, päätös oli helppo:

”Olen itse ollut Gears-fani ensimmäisestä osasta lähtien, joten inspiraation löytäminen ei ollut vaikeaa. Go Hardin lyriikkaa tehdessä etsin paljon vaikutteita pelisarjasta ja sen tematiikasta, mutta yritin samalla pitää tarinan tarpeeksi samaistuttavana niillekin, jotka eivät ole Gears of Waria vielä pelanneet”, Roope Salminen kertoo.

Kappaleesta tehty musiikkivideo on katsottavissa tänään Radio Rockin nettisivuilla.

Xbox 360 –pelikonsolille yksinoikeudella julkaistu Gears of War 3 on osoittautunut maailmanlaajuiseksi menestykseksi, ja peli myi ensimmäisen viikkonsa aikana kolme miljoonaa kappaletta. Suosio on huimaa myös Suomessa. ”Gears of War on kohtuu suuri ilmiö, kun se aiheuttaa pakottavan tarpeen luoda taidetta, kuten esimerkiksi tämä Go Hard-biisi”, Radio Rockin Jussi Heikelä sanoo.

Roope Salminen ja koirat sai alkunsa syksyllä 2010 kaveriporukassa. Yhtye soittaa hiphop-covereita ja on valloittanut jalansijaa klubiesiintyjänä. Keväällä bändiä tullaan näkemään useilla esiintymislavoilla aina televisiota myöten. Lisätietoja bändistä saa heidän kotisivuiltaan.

Lähde: Lehdistötiedote