Gears-suunnittelijan projekti voi tulla konsoleille

Kirjoittanut: Livegamers

09.09.2015

Gears of Warista aiemmin vastuussa ollut pelisuunnittelija Cliff Bleszinski kertoo LawBreakersin mahdollisuuksista tulla myös konsoleille. Entisen Epic Gamesin suunnittelijan mukaan PlayStation 4- ja Xbox One -versiot pelistä eivät ole mahdottomia. Hän kuitenkin muistuttaa tuoreessa pelisivusto Destructoidin haastattelussa johtamansa Boss Key Productionsin rajallisista resursseista.
Meitä on yhteensä 40. Vaikka haluaisimmekin tuoda pelin konsoleille, me emme pystyisi siihen tällä hetkellä”, Bleszinski kertoo.

Mies kuitenkin uskoo, että yhteistyösopimus Sonyn tai Microsoftin kanssa helpottaisi asiaa. Konsoliversiosta tulisi joka tapauksessa vastata jonkun kolmannen osapuolen.

Tarvitsisimme todella hyvän yhteistyökumppanin, joka tekisi siitä laadullisesti fantastisen”.

Bleszinski sivusi haastattelussa myös johtamansa studion tulevaisuutta. Hänen aikeenaan on pitää studion koko samoissa mitoissa, joissa se nyt henkilömäärältään on. Hänen mukaansa studion kasvaessa asioita pohditaan jopa liikaa, jolloin luovuus saattaa kärsiä. Hänen mukaansa pienemmissä studioissa on helpompaa luoda ”mahtavia juttuja”.

Sci-fi-räiskyttely LawBreakers julkistettiin hiljattain PC:lle. Kyseessä on free-to-play konseptilla julkaistava areenamättöä tarjoileva FPS-peli.