Ghost Recon 2 – uutta tietoa

Kirjoittanut: Livegamers

12.05.2004

Ubisoftin todella odotetusta jatko-osasta, Ghost Recon 2 -pelistä tulee viimeinkin tietoa julkisuuteen. Pelin edeltäjät, Ghost Recon ja Ghost Recon: Island Thunder, olivat pikkuisine virheineenkin onnistuneita ja suosittuja osittaiseen realismiin pyrkiviä FPS-pelejä Xboxilla joten jatko-osalta saa ja pitää odottaa paljon…
Ghost Recon 2 tapahtuu Pohjois-Koreassa, jossa aaveilla on taas tärkeitä operaatioita suoritettavinaan. Pelin sotakohtaukset ovat intensiivisiä ja pyrkivät luomaan pelaajalle todenmukaisen sotakuvaksen. Grafiikkamoottoria on paranneltu sekä pelistä löytyy Havok 2 -fysiikkamoottori korostamaan aitoa taistelukokemusta. Äänikomennot, käsimerkit ja uusi käyttöliittymä tekevät joukkueen komentamisen helpommaksi, realistisemmaksi ja hauskemmaksi. Pelistä löytyy myös uusi pelattava kuvakulma, joka on kuvattuna pelaajan olkapään ylitse (over-the-shoulder). Luultavasti (toivottavasti) vanha ja tuttu ensimmäisestä persoonasta kuvattu kuvakulma on myös pelattavana.

Ghost Recon 2 tukee Xbox Live -palvelua ja siihen on lisätty uusia moninpelimuotoja.

Päivitetty 13.05.2004
Pelin tuottajan, Ubisoftin Heather Chandlerin haastattelu ja pelikuvaa löydät täältä (vaatii rekisteröitymisen). Videon perusteella peli on graafisesti kokenut huomattavia parannuksia. Pelissä on valittavana ensimmäisen ja kolmannen persoonan kuvakulma, mutta kameravapautta ei kuitenkaan ole aivan splintercellmäisesti. Peli tukee monia uusia Xbox Live 3.0 -ominaisuuksia. Tällä hetkellä peli on 70% valmis joten julkaisu tapahtuu vuoden 2004 loppuun mennessä.