Goat Simulatorin uusi Xbox-versio päivättiin

Kirjoittanut: Livegamers

22.08.2015

Lisää hulluja ja eläviä kuolleita vuohia on luvassa Xbox-konsoleille vielä tässä kuussa. Goat Simulator: Mmore Goatz Edition julkaistaan elokuun 26. päivänä Xbox Onelle ja Xbox 360:lle. Uusi painos pelistä julkistettiin kesäkuussa E3-messuilla.
Mmore Goatz Edition tuo pelattavaksi kaksi lisäpakettia. Toinen DLC:istä on MMO-tyylinen, kun taas toisessa hypätään zombiemaailmaan. Mmore Goatz Editionin mukana tulee myös emopeli, eikä sitä voi ostaa ilman sitä.

MMO-simulaattorissa yritetään kehittää oma vuohi tasolle 101, ja hahmoluokat ovat tuttuja roolipeleistä ─ esimerkkeinä soturi ja metsästäjä. Unohtamatta mikroaaltouunia, jolla on jalat.

Zombiepelissä taas keräillään tavaroita, jotta voidaan tehdä muun muassa aseita. Tämän lisäksi vuohen on syötävä viiden minuutin välein ja taisteltava siinä sivussa zombielaumoja vastaan.

Kehittäjä Coffee Stain Studios on myös kommentoinut uutta versiota:

”Olemme kuunnelleet pelaajien palautetta ja tulkinneet sitä, mitä he ovat oikeasti tarkoittaneet; pelissä ei ollut tarpeeksi bugeja. Voimme vakuuttaa, että Mmore Goatz Editionissa niitä on enemmän kuin sallittua ja kuin voi kuvitellakaan.”