GoldenEye: Rogue Agent varmistettu

Kirjoittanut: Livegamers

07.05.2004

Electronic Arts ilmoitti toissapäivänä, että uusi GoldenEye-peli on todella kehitteillä. Peli tulee kulkemaan nimellä GoldenEye: Rogue Agent. Toisin kuin alkuperäisessä GoldenEyessä, Rogue Agentissa pelaaja pelaa pahojen puolella, eikä James Bondina.
Rogue Agentissa pelaaja on liiallisen väkivallan takia MI6 erotettu 00-agentti. Elokuvista tuttu Auric Goldfinger palkkaa hylätyn agentin muskelikseen Dr.Nota vastaan. Pelaajan hahmo menettää silmänsä verisessä kohtaamisessa Dr.Non kanssa ja kullalle perso Goldfinger asentaa pelaajalle kultaisen silmän. Joten peli ei liity mitenkään alkuperäiseen GoldenEye-peliin, eikä elokuvaankaan.

Tehtävien aikana pelaaja tulee kohtaamaan monia elokuvista tuttuja roistoja, kuten: Oddjob, Xenia Onatopp, Scaramanga ja tietenkin: Pussy Galore. Tehtävät tulevat sijoittumaan myös moniin Bond-elokuvista tuttuihin ympäristöihin, kuten Sveitsiin ja Hong Kongin kaduille.

Peliin on lupailtu tulevan jonkinlaista hahmonkehitystä, mutta mitään tarkempia tietoja ei ole saatavilla. Tekoälynkin (taas) mainostetaan olevan huippuluokkaa.

Pelin pitäisi ilmestyä ainakin Yhdysvalloissa tämän vuoden loppupuoliskolla. Peli ilmestyy kaikille alustoille.