Grail Quest on uusi e-urheilun suurtapahtumiin keskittyvä yritys

Kirjoittanut: Livegamers

19.09.2017

Maanantaina 18.9. Turussa Gatorade Centerillä pidetyssä tiedotustilaisuudessa Starsquad Events ja Grail Group paljastivat e-urheilun suurtapahtumiin keskittyvän yrityksen, Grail Questin. Uudessa yrityksessä yhdistyvät perustajien erilaiset, mutta toisiaan täydentävät osaamisalueet.
”Starsquadilla on vahva pohja perinteisen urheilun tapahtumien, markkinoinnin ja myynnin puolella, kun taas Grail Group kilpapelikokemusten luojana tuo pelialan ja -yhteisön tuntemuksen keitokseen”, kertoo Starsquadin toimitusjohtaja Joel Harkimo.

Ensimmäinen yhdessä rakennettu tapahtuma, Grail Quest Turku 2017 on pelifestari, jossa pääyhteistyökumppanina on Turun kaupunki. Kuuden lajin ESM-kisojen ohella syyslomaviikolla 19.—21.10.2017 Turun Gatorade Centerillä pelataan sivuturnauksia useassa e-pelissä, figuilla ja korteilla.

Seuraavaksi Grail Questin tavoitteena on luoda iso, kansainvälisen tason kilpapeliturnaus Suomeen jo vuonna 2018. Hallikokoluokan katsojatapahtuman rakentaminen vaatii merkittävät panostukset.

”Suuret palkintopotit houkuttelevat maailmalta huipputiimejä, sekä -pelaajia turnauksiin. Nämä suositut ja fanitetut urheilunimet taas tuovat mukanaan katsojat ja yhteistyökumppanit”, juttelee Grail Groupin eSports Manager Ville Nikola.

Lähde: Lehdistötiedote