GTA Online juhlistaa USA:n itsenäisyyspäivää lisäsisällöllä

Kirjoittanut: Livegamers

01.07.2014

Heinäkuun neljäs on USA:ssa vuoden suurin merkkipäivä. Silloin nimittäin vietetään Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää. Myös Rockstar kunnioittaa tätä päivää julkaisemalla Grand Theft Auto Onlineen teeman mukaista lisäsisältöä.

Amerikkalaista kansanjuhlaa voi viettää kahdella uudella ajoneuvolla: Sovereign-moottoripyörällä sekä massiivisella Liberator-monsteriautolla. Jollei bensa virtaa suonissa, voi juhlia hilluen kahden uuden aseen kanssa: tehokkaan musketin tai juhlallisesti ilotuliteraketinheittimen. Jollei tämä vielä riitä, niin hauskanpitoa voi nyt jatkaa Ferris Whale -maailmanpyörässä tai Leviathan Roller Coaster -vuoristoradassa, jotka toimivat nyt Onlinessa. Los Santosista löytyy nyt myös seitsemän uutta asuntoa, joista osa Paleto Baysta.

Kuten aiemminkin, tämän päivityksen mukana tulee myös hahmolle lisää päällepantavaa. Amerikkalaisuutta korostavia paitoja, takatukkaa ja eläinnaamaria.

Päivitys tulee olemaan ladattavissa vain rajoitetun ajan, noin heinäkuun puoleenväliin saakka. Rockstar ilmoittaa tarkemman päivämäärän myöhemmin. Automaattisen päivityksen mukana tulee myös yleisiä fiilauksia peliin, kuten ominaisuus, joka mahdollistaa sen, että tehtävän hyväksynnän jälkeen pelaaja voi jatkaa freemodessa, kunnes tehtävä on täyttynyt pelaajista ja voi alkaa. Koko päivityslista löytyy Rockstarin sivuilta.