GTA Online kerää edelleen hurjia pelaajamääriä

Kirjoittanut: Livegamers

15.11.2015

Grand Theft Auto V:n kehittäjä Rockstar Gamesin omistaja Take-Two Interactive on kertonut viimeisimpiä talouslukujaan, josta selviää myös GTA:n voittokulku, joka jatkuu edelleen.
Viimeisimpiä kauppoihin toimitettuja lukemia ei kerrottu, mutta kesäkuun viimeiseen päivään mennessä peliä on jaettu myytäväksi noin 54 miljoonaa kopiota. Kesä-heinäkuun vaihteen ja syyskuun lopun välillä pelin parissa on nähty vahva kasvu pelin sisäisten mikro-ostosten suhteen, kertoo Take-Two. Yrityksen liikevaihto aiemmin mainitulla ajanjaksolla oli noin 365 miljoonaa dollaria, josta valtaosa tuli NBA 2K16:n myötä. Huomattavaa on se, että NBA 2K16 julkaistiin vain päivää ennen talousneljänneksen loppua. Muut tuottavimmat tuotteet olivat juurikin GTA V ja sen sisäiset mikromaksut.

Take-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnick kertoo, että GTA Onlinen parissa nähdään edelleen kahdeksan miljoonaa pelaajaa viikoittain. Vertailun vuoksi Electronic Arts kertoi Battlefield 4– ja Battlefield Hardline -pelien tuovan noin kuusi miljoonaa pelaajaa linjoille viikoittain.

Take-Two Interactiven liikevoitto näyttää sekin paremmalta verrattuna edellisvuoden samaan ajankohtaan. Tänä vuonna voittoa tuli vajaa 33 miljoonaa dollaria, kun viime vuonna samaan aikaan lukema oli yli 35 miljoonaa dollaria pakkasella.