GTA:ta maailmalla jo yli 220 miljoonaa kappaletta

Kirjoittanut: Livegamers

24.08.2015

Grand Theft Auto -pelisarjaa on toimitettu maailmalle yli 220 miljoonan kappaleen edestä. Asia selviää julkaisija Take-Twon tuoreimmasta talouskatsauksesta. Yksistään pelin tuoreinta julkaisua, Grand Theft Auto V:tä on maailmalle toimitettu yli 54 miljoonaa kappaletta. GTA V on edelleen nopeimmin miljardi dollaria voittoa tehnyt peli — kyseisen summan peli tahkosi tekijöilleen kolmessa vuorokaudessa.
Julkaisija paljasti myös, että sen länkkäripeli Red Dead Redemptionia on toimitettu jälleenmyyjille yli 14 miljoonaa kopiota. Peli keikkui pitkään kärkisijalla Microsoftin äänestyksessä, jossa voi vaikuttaa Xbox 360 -pelien tukemiseen Xbox Onella. Tällä hetkellä listan kärjestä löytyy Livegamersin turnauspeli Call of Duty Black Ops 2.

Take-Two kertoo myös, että Borderlands-pelisarjaa on viety maailmalle yli 26 miljoonaa kappaletta, josta yli 13 miljoonaa on Borderlands 2 -peliä. Civilization keikkuu 31 miljoonan lukemissa, NBA 2K15 -korispeliä on toimitettu yli 7 miljoonaa ja WWE 2K15 -painipeliä yli 3 miljoonaa.