Guillermo del Toro luovuttaa pelien suhteen

Kirjoittanut: Livegamers

15.08.2015

Elokuvaohjaaja Guillermo del Toro uskoo, ettei hänen ole tarkoitettu työskentelevän pelien parissa. Vuosien saatossa del Toro on antanut panoksensa peleille, mutta projektit ovat syystä ja toisesta kuivuneet kasaan.
”Olen todistanut olevani albatrossi videopeleille”, del Toro toteaa ja viitannee uskomukseen, jossa albatrossin vahingoittajaa seuraa epäonni. ”Siirryin THQ:lle ja THQ meni konkurssiin. Siirryin Kojimalle, sitten Kojiman ja Konamin tiet erkanivat. Olen päättänyt olla osallistumatta enää videopeliprojekteihin ja etten tuhoa enää muiden elämiä. Muuten siirryn johonkin ja heidän talonsa räjähtää tai jotain muuta”, jatkaa del Toro hieman suurennellen.

Vuonna 2010 THQ ja del Toro julkistivat pelin Insane, joka kuitenkin peruttiin THQ:n toimesta vuonna 2012. Viimeisimpänä ohjaaja oli Silent Hills -projektissa, joka kuitenkin lopetettiin ja sitä seuranneissa hetkissä myös Hideo Kojiman ja Konami-studion tiet erkanivat.

Guillermo del Toro on urallaan muun muassa ohjannut ja tuottanut Pacific Rim -elokuvan ja ollut mukana työstämässä Hobitti-elokuvia.