Guitar Hero: Aerosmithin biisilista julkaistu

Kirjoittanut: Livegamers


Ensi perjantaina ilmestyvän Guitar Hero: Aerosmithin täydellinen biisilista on tullut julki. Esiintyjälistalta löytyy Aerosmithin lisäksi myös muita mielenkiintoisia nimiä, kuten Cheap Trick, Joan Jett ja The Clash. Seuraavassa pelin biisilista:
Setti 1: ”Getting the Band Together” (Nipmuc High School)

”All the Young Dudes” by Mott the Hoople (cover)
”Draw the Line” by Aerosmith
”Dream Police” by Cheap Trick
”Make It” by Aerosmith (uudelleen nauhoitettu)
”Uncle Salty” by Aerosmith

Setti 2: ”First Taste of Success” (Max´s Kansas City)

”All Day and All of the Night” by The Kinks (cover)
”I Hate Myself for Loving You” by Joan Jett
”Movin´ Out” by Aerosmith (uudelleen nauhoitettu)
”No Surprize” by Aerosmith
”Sweet Emotion” by Aerosmith

Setti 3: ”The Triumphant Return” (The Orpheum)

”Complete Control” by The Clash
”Livin´ on the Edge” by Aerosmith
”Love in an Elevator” by Aerosmith
”Personality Crisis” by New York Dolls (cover)
”Rag Doll” by Aerosmith

Setti 4: ”International Superstars” (Moscow)

”Bright Light Fright” by Aerosmith
”King of Rock” by Run-D.M.C.
”Nobody´s Fault” by Aerosmith
”She Sells Sanctuary” by The Cult
”Walk This Way” by Run-D.M.C. featuring Aerosmith

Setti 5: ”The Great American Band” (Half Time Show)

”Always on the Run” by Lenny Kravitz
”Back in the Saddle” by Aerosmith
”Beyond Beautiful” by Aerosmith
”Dream On” by Aerosmith (uudelleen nauhoitettu)
”Hard to Handle” by The Black Crowes (cover)

Setti 6: ”Rock N Roll Legends” (Rock & Roll Hall of Fame)

”Cat Scratch Fever” by Ted Nugent
”Mama Kin” by Aerosmith (uudelleen nauhoitettu)
”Sex Type Thing” by Stone Temple Pilots
”Toys In The Attic” by Aerosmith
”Train Kept A Rollin” by Aerosmith
”Guitar Battle vs Joe Perry” by Joe Perry

Bonus biisit (The Vault)

”Combination” by Aerosmith
”Kings and Queens” by Aerosmith
”Let The Music Do The Talking” by Aerosmith
”Mercy” by Joe Perry
”Pandora´s Box” by Aerosmith
”Pink” by Aerosmith
”Rats In The Cellar” by Aerosmith
”Shakin´ My Cage” by Joe Perry
”Talk Talkin” by Joe Perry
”Walk This Way” by Aerosmith