GUN – Infoa

Kirjoittanut: Livegamers

18.07.2005

Activisionin julkaisemasta ja Neversoftin (mm. Tony Hawk´s -pelit) kehittämästä villiin länteen sijoittuvasta räiskintäpelistä GUNista on ilmestynyt uutta tietoa. GUNia kehitetään Xboxille, PS2:lle, GameCubelle ja Xbox 360:lle (X360-versio kehitetään erillään muista).
GUNissa seurataan Colton White nimistä miestä, jonka isä kuolee pelin alussa. Viimeisillä voimillaan Coltonin isä ojentaa tälle salaperäisen riipuksen ja kertoo hänelle, ettei Colton ole hänen lapsensa oikeasti. Tästä tilanteesta yksinpeli alkaa, läheltä Dodgen legendaarista kylää.

Neversoft on lähtenyt kehittämään GUNista avointa ja erittäin veristä toimintapeliä. Pelaaja pystyy muun muassa skalpeeraamaan vihollisiansa ja Neversoft on kehittänyt peliin täysin uniikin fysiikkamoottorin, jotta aseiden tehokkuus näkyisi parhaiten. Saavuttuaan mihin tahansa pelin kaupungeista pelaajalla on vapaat kädet suorittaa pääjuonen tehtäviä, tai sivutehtäviä ja kaupunki on täysin avoin vapaalle seikkailulle.

GUN on normaalisti kuvattu kolmannesta persoonasta, niin kävely- kuin ratsastuskohtauksetkin, mutta kun pelaaja saa monta veristä tappoa putkeen, siirtyy hän Quick Draw -tilaan, joka on kuvattu ensimmäisestä persoonasta. Tässä tilassa aika on hidastettu, jolla simuloidaan pelaajan nopeutta.

GUNissa ei Activisionin mukaan tule vielä olemaan moninpeliä, mutta tulevaisuudessa tämä on yhtiön mukaan tavoitteena – eli jatkoa pelille on luvassa.

Pelin julkaisuajankohta ei ole tiedossa.

Pelistä on ilmestynyt myös traileri ja kuvia: TeamXbox
Pelin viralliset kotisivut: GunTheGame