Halo 2: Anniversaryn kampanja ei pyöri Full-HD:na

Kirjoittanut: Livegamers

08.10.2014

343 Industriesin vastaava tuottaja Dan Ayoub kertoi, ettei Halo 2: Anniversaryn kampanja pyöri Full-HD:na. Resoluutio jää jonkun verran vajaaksi täysistä lukemista tarjoten 1328×1080 tarkkuutta – ruudunpäivitys tulee kuitenkin olemaan 60 fps. Halo 2: Anniversaryn kampanja tulee olemaan Halo: The Master Chief Collectionin ainoa teos, joka ei pyöri 1080p-kuvalla. Syy tähän on, että vanhan ja uuden version samanaikaisesti pyörivät ääni- ja fysiikkamoottorit verottavat resoluutiosta.
”Kehityksen aikana olimme erittäin tyytyväisiä siihen, miten moottori ja puskurointi antoivat meidän vaihtaa klassisen ja Anniversaryn moottoreiden välillä saumattomasti, jotka pyörivät samanaikaisesti ─ mutta kuten arvata saattaa, se kolahtaa resoluutioon”, Ayoub kertoi IGN:lle

”Halo 2: Anniversaryn kampanja näytti fantastiselta jo 720p:n resoluutiolla, mutta kuten muilla pelin ja tekniikan osa-alueilla, me tahdoimme viedä sen pidemmälle.”

”Kehitysvaiheen viimeisillä viikoilla tiimimme oli valmis joustamaan ja Halo 2: Anniversaryn kampanja pyörii nyt 60fps:n ruudunpäivityksellä ja terävällä 1328×1080-resoluutiolla, joka on merkittävä ja mieluisa tehoste kuvanlaatuun, jota uskomme fanien arvostavan. Kaikki muut pelit koko The Master Chief Collection -paketissa pyörivät 60fps:n ruudunpäivityksellä ja 1920×1080 natiivilla resoluutiolla”, Ayoub jatkaa.

Resoluution pudotus tarkoittaa sitä, että pystysuunnassa se pysyy täysin samassa mitassa kuin 1080p:n kuva, mutta vaakasuunnassa siinä on noin 30 prosenttia vähemmän pikseleitä, joten HD-näytöllä se tulee skaalautumaan ylöspäin sopiakseen ruutuun.

Halo: The Master Chief Collection julkaistaan Xbox Onelle 11. marraskuuta ja sisältää seuraavat pelit: Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3 ja Halo 4. Tämän lisäksi paketti sisältää pääsyn Halo 5: Guardians -pelin moninpelibetaan, joka alkaa joulukuussa.