Halo 2 -neljä uutta karttaa on julkaistu

Kirjoittanut: Livegamers

25.04.2005

Bungie on julkaissut kaksi erillistä karttapakettia Halo 2 -räiskintäpeliin.
Xbox Liven omistajat pääsevät lataamaan ilmaiseksi kaksi uutta karttaa Containmentin ja Warlockin. Toiset kaksi Sanctuary ja Turf ovat niin ikään saatavilla Xbox Liven kautta ja ne maksavat yhteensä noin viisi euroa. Ladattavat neljä karttaa vievät yhteensä 12 000 blokkia kiintolevyltä. Maksulliset kartat tulevat ilmaisiksi kesäkuun 28. päivä.

Uusia karttoja voi pelata tällä hetkellä vain omissa peleissä, joten niitä ei löydy vielä Matchmaking-listoilta. Bungien lupaaman Playlist-päivityksen mukana ne lisätään listoille, ja päivitys tuo myös uusia karttoja, 2vs2-pelimuodon ja muuttaa esimerkiksi joidenkin karttojen aloituaseita. Samalla nollataan pelin ranking-listat. Päivityksen kerrotaan tulevan ensi kuun alkupuolella.

Kyseiset kartat tulevat myös saataville niille, joilla Xbox Liveä ei ole. Halo 2 Multiplayer Map Pack DVD ilmestyy kauppoihin 28. päivä kesäkuuta ja sen hinta tulee olemaan 19,99 dollaria. DVD tulee sisältämään myös dokumentteja, haastatteluja sekä videoita. Eurohintaa DVD:lle ei ole vielä julkistettu.