Halo 2 Päivitys

Kirjoittanut: Livegamers

16.04.2005

Bungie ilmoitti viikottaisessa tiedotteessaan, että Halo 2:n odotettu päivitys on tulossa ensi viikon alkupuolella. Bungie lupaa päivityksen estävän huijauksen ja korjaavan pelin virheitä. Myös asetasapainoa muutetaan.
Aseiden muutokset:
– Melee-hyökkäys on tehty voimakkaammaksi, varsinkin hypättäessä ja käytettäessä Brute Shot -asetta.
– Kranaattien räjähdysaikaa on lyhennetty ja plasmakranaatin tehoa on lisätty huomattavasti – kranaatti tappaa päivityksen myötä myös lähietäisyydeltä, vaikka suojat olisivat täynnä. Normaalin kranaatin tehoa on lisätty jonkin verran.
– Magnum-pistoolin tehoa on vähennetty jotta pääosumien merkitys kasvaisi. Aseen automaattitähtäystä on myös vähennetty.
– Muutamien dual-wield aseyhdistelmien tehoa on vähennetty.

Päivityksen ilmestymisen jälkeen (tai muutaman viikon sisällä siitä) Xbox Live -statistiikat tullaan myös nollaamaan Halo 2:n osalta. Leveleiden laskentakaavaa tullaan muuttamaan jollain tavalla, mutta tarkemmat tiedot julkistetaan vasta myöhemmin.
Leveleiden saavuttaminen tulee kuitenkin nopeutumaan Bungien mukaan ja Matchmaking-pelien löytämistä on tehty nopeammaksi korkeimmilla leveleillä.

Bungie toivoo päivityksen estävän huijauksen, mutta toteaa kuitenkin, että tämä ei ole todennäköistä – valvontaa kuitenkin tehostetaan. Ensimmäistä kertaa huijaava saa seitsemän päivän eston Halo 2:n Matchmakingiin, toisella kertaa tulee pysyvä esto.

Weekly What´s Updatessa todetaan myös, että verkkoviive tulee olemaan pahempi päivityksen jälkeen – mutta vain muutaman päivän ajan.

Bungien määritelmän huijauksista ja muista ohjelmointivirheiden hyväksikäytöistä löytää alla olevasta linkistä. Päivitys koskee vain moninpeliä.