Halo 2:n ´I love bees´ -mysteeri jatkuu

Kirjoittanut: Livegamers

25.08.2004

Eriskummallinen (luultavimmin) Halo 2 -mainoskampanja, joka on saanut internetsivujensa ilovebees.com takia nimen ´I love bees´, jatkuu. Mysteerinen juttu on saanut uusia käänteitä.
Kaikkihan lähti siitä, kun Halo 2:n teatteritraileri julkaistiin. Logon alla oli pienellä teksti ´ilovebees.com´, joka katosi kuitenkin pian. Sivut sisältävät paljon hyvin erikoista materiaalia, järjettömiltä tuntuvia lauseita ja sana-arvoituksia. Ihmiset alkoivat ratkoa lauseita ja keksivät lopputuloksista erilaisia teorioita, kuten että jotain suurta olisi pitänyt tapahtua elokuun 24. päivä.

Tänään sivuja on päivitetty toteamuksella, että nyt se ´lähettää´. Käyttäjät, jotka painavat linkkiä saavat GPS-koordinaatit, jotka on yhdistetty tiettyihin aikoihin päivästä. Fanit ovat jo käyneet koordinaattien paikoilla ja siellä on useimmiten ollut yleisöpuhelin, ja tiettynä ajankohtana kyseinen puhelin soi. Niiltä jotka ovat vastanneet puhelimeen on kysytty soittajan lempinimeä. Jos he ovat vastanneet ´Operator´, soitto on ohi ja sivu on päivitetty sen koordinaatin osalta nimellä ´Axon Hot´.

Jokaisella kerralla kun kaksi koordinaattia on selvitetty osiossaan, linkki siinä osiossa aktivoituu. Linkki on joko äänitiedosto tai sen kautta pääsee toiselle sivulle, jossa on jokin eriskummallinen lause.

Pelaajilla on useita teorioita miten juttu päättyy. Joka tapauksessa Halo 2 julkaistaan 11.11.