Halo 3 beta – perustelukilpailun voittajat

Kirjoittanut: Livegamers

02.01.2007

Halo 3 beta -perustelukilpailun voittajat ovat selvillä. Perusteluita tuli monta lyhyestä aikarajasta huolimatta, mutta ikävä tosiasia on se, että todella hyviä perusteluita tuli vähän. Lisäksi moni loistavan perustelun lähettänyt voitti 27. päivä joulukuuta päättyneessä luovuuskilpailussa. Päätimme sen vuoksi palkita tämän kilpailun osalta vain kahdeksan parasta perustelua lähettänyttä käyttäjää.
Voittajat ovat:

 • Mukelo
 • wertigo
 • FINbringer
 • Satin
 • Grimgo
 • Pake
 • Nugetti
 • The Copper

  Otteita perusteluista:

  ”En ole pelkästään utelias näkemään, mitä Halo 3 pitää sisällään vaan myös erittäin kehityshaluinen sen suhteen. Nauhotusvälineet omistavana aikomuksenani on nauhoittaa jokaikinen pelisekuntini betasta, jolloin saisin kaikki mahdollisesti esiintyvät bugit talteen. Tämä auttaa muistamaan miten bugit toistetaan ja niputankin ne yhteen referenssiksi Bungielle. Mikäli betasäännöt sallivat, ten lisäksi julkisen videopätkän Halo 3:n ominaisuuksista: aseiden vertailua toisiinsa ja aikaisempiin Haloihin, pelikarttojen analysointia ja esittelyä yms. Halo 3:n tulee olla helposti lähestyttävä kenelle tahansa ja myöskin varteenotettava kilpailevaan pelaamiseen – nämä ovat myös omia henkilökohtaisia lähestymistapojani betaa kohtaan.”

  ”Toivottavasti en tule allergiseksi sohvapölylle, kun saan beta-paikan. Jos tulen allergiseksi sohvapölylle ei minusta voi tulla Halomiestä ja sitten minun pitää mennä töihin. :(”

  ”Paavo haluaa Halo 3 -betatestaajaksi. Paavo kirjoittaa ensimmäisessä Betakoodikilpailussa vastauksen jo ennen kymmentä ja lähettää sen. Paavon vastauksesta puuttuu yksi, kohtalokas väliviiva. Paavo tekee huolimattomuusvirheen, ja Paavoa harmittaa. Paavo näkee seuraavan kisan, ja Paavoa harmittaa lisää, koska hän ei ole hyvä keksimään, eikä muutenkaan kovin luova. Sitten eräänä päivänä tulee taas uusi kilpailu, ja Paavoa harmittaa vielä enemmän, perusteleminen kun ei sekään ole Paavon alaa. Paavo kuitenkin kirjoittaa viestin, ajatellen että pelkkä ultimaattinen hyper****** ja typerä itseääntoistava pikaviesti riittää perusteluiksi.”

  Lähiaikoina julkistetaan Halo -tietokilpailun voittajat, sekä uusi, ehkä viimeinen beta-kilpailu.