Halo 3 myyntiin syyskuussa

Kirjoittanut: Livegamers

16.05.2007

Microsoft on ilmoittanut Halo 3:n Euroopan julkaisupäivän vihdoin. Halo 3 hyökkää kauppojen hyllyille 26. syyskuuta. Pohjois-Amerikassa ja Australiassa se julkaistaan vain päivää aiemmin. Pelin odotetaan toistavan aiemman osan saavutukset ja täten murskaavan aiemmat myynti- ja tuottoennätykset markkinoilletulonsa jälkeen – Halo 2 tuotti 24 tunnin aikana yli 125 miljoonaa dollaria.
”Kyseessä ei ole mikä tahansa videopelin julkaisu vaan vuoden suurin viihdetapahtuma”, linjaa Peter Moore, Microsoftin Entertainment and Devices -divisioonan interaktiivisen viihteen varapääjohtaja. “Halo 3 tulee tekemään viihteen historiaa. Se tarjoaa elämyksen, josta nautitaan vielä vuosienkin päästä.” Moorella on syytä olla varma, sillä Halo 2 on vieläkin Liven suosituimpia pelejä, sen yhteenlaskettu kokonaispeliaika on jo lähemmäs miljardi tuntia.

Ensimakua pelaajat saavat tänään n. klo 15.00 alkavassa beta-testissä, josta on tarjolla jo ennakkotunnelmia. Betaan on voinut päästä mukaan fanisaittien tai Bungien järjestämien kilpailujen kautta ja ostamalla Crackdown-pelin, jossa on mahdollisuus betan lataamiseen.

Lähde: Lehdistötiedote