Halo 3 – Spectacular-kilpailu päättynyt

Kirjoittanut: Livegamers

11.05.2007

Aiemmin uutisoimamme Halo 3 – Spectacular -kilpailu on päättynyt ja raati on valinnut voittajat.
Kilpailussa oli siis tarkoituksena lähettää Herra Spekulaattorille humoristinen spekulaatio Halo 3:sta. Vastauksia tuli toistakymmentä ja taso oli hykerryttävä.

Voittajat pääsevät siis ensi sunnuntaina 13.5 klo. 17-20 testaamaan Halo 3:n betaa kaverinsa kanssa ja paikanpäällä on myös pientä ruoka- ja juomatarjoilua. Voittajiksi valittiin:

RedJimi, OSKUtheSLAYER ja Wurstis. Jos joku edellämainituista ei halua tilaisuuteen, niin lähettäkää minulle (Ciryon) ensitilassa pikaviestiä. Varapaikoilla ovat bumax ja isomeri.

Jos joku varsinaisista voittajista ei halua, tai ei pääse tilaisuuteen otetaan varapaikalta korvaava pelaaja.

Tässä otteita voittaneista spekulaatioista:

    ”Realismia lisäten Bungie tuo ensi vuoden puolella markkinoille ns Halo-keinut jotka ripustetaan kattoon ja voit heilua Masterchieffin mukana (erihupia mallasjuomissa!). Vastustajien tekoälyä on myös hinattu ylöspäin, nyt he jopa tajuavat olevansa tekoälyjä ja eivät enään turhaan suojaudu tylsästi, vaan iskevät kaikki yhdessä päälle ideana tappaa pelaaja yhdellä isolla joukolla (aka gangbang).”

    ”Oblivionista tuttu systeemi siis tarjoaa pelaajalle täyden vapauden ja olemme lisänneet hahmolle jopa kehitys systeemin jonka ansiosta voit kehittää omalle Master Chiefille uusia taitoja kokemuspisteiden myötä. Teoriassa voit siis vapaan ympäristön ansiosta mennä ensimmäisenä viimeisen pomon luo, listiä tämän ja peli on läpi, mutta tarvitset toki kehityksen myötä tulevia taitoja jotta se olisi helpompaa, joten tehtävien suorittaminen ennen viimeistä taistelua on lähes välttämätöntä. Taistelu vapaassa peliympäristössä on vuoropohjaista, ja olemme pyrkineet tekemään yksinpelistä parhaimmillaan jopa 200 tuntia kestävän seikkailun.”

    ”Loppukohtauksessa Halot käynnistetään arkista käsin, John-117 ja Cortana ovat vihdoin yhdessä ja turvassa arkissa. Lopputekstiem vieriessä he toteavat olevansa kaikki, mitä ihmisistä on jäljellä.
    Ironia on käsinkosketeltavaa, sillä ollessaan ihmiskunnan viimeiset edustajat, he ovat etääntyneet siitä kuitenkin suuresti. Cortana on huippuälykäs ja hieman seonnut, ihmisen pohjalta synnytetty tekoäly ja John geneettisesti ja kirurgialla muokattu supersotilas, joka elää mieluummin Mjolnir-haarniskassaan kuin ilman sitä. He ovat viimeiset, mutta he ovat vihdoin yhdessä.
    John <3 Cortana"

Jokainen voittaja siis voi ottaa kaverinsa mukaan tapahtumaan. Paikka ilmoitetaan voittaneille henkilökohtaisesti. Kiitokset osallistujille!