Halo 3:n julkaisupäivä on paljastettu?

Kirjoittanut: Livegamers

24.01.2007

Microsoftia lähellä oleva lähde on paljastanut BritXbox-nettisivustolle, että Halo 3 julkaistaan Britanniassa 23.11. Väite on linjassa toisen huhun kanssa, jonka mukaan Master Chief viimeistelee taiston Yhdysvalloissa 15.11.
Lähteen mukaan moninpelin betatestaus alkaa jossain vaiheessa toukokuuta, ja kestää kuusi kuukautta.

”Microsoftilla oli kaikki kortit hallussaan tänä jouluna, koska PlayStation 3 loppuunmyytiin kaikkialla ja konsolia ei edes julkaistu Euroopassa. Heidän ainoa todellinen kilpailijansa oli Nintendo. Oikeastaan kaikki kolme yhtiötä ovat hallinneet tänä jouluna,” lähde kertoo.

”He [Microsoft] ovat huolestuneempia joulusta 2007, sillä Sonylla on tuotantolinjat kunnossa ja he tuovat PlayStation 3 -konsoleita yhtä paljon markkinoille kuin Microsoft Xbox 360 -konsoleita. Sen vuoksi heidän on järkevää jättää suurin nimike joululle.”

”Moninpelin betan avulla yksinkertaisesti viilataan pois kaikki ongelmat, jotta he voivat julkaista sen ilman kaikkia vikoja sekä aseiden tasapaino-ongelmia.”

”Microsoft tietää, että joulu 2007 ratkaisee tämän konsolisodan, ja he siksi pitävät ässän hihassaan siihen saakka,” lähde summaa.

Microsoft ei ole virallisesti vahvistanut julkaisupäivää tai kommentoinut lähteen väitteitä.