Halo 5:n beta käyntiin ennakkotilausetujen kera

Kirjoittanut: Livegamers

29.12.2014

343 Industriesin kehittämän Halo 5: Guardiansin moninpeli beta käynnistyi tänään Xbox Onella. Beta on avoinna 18. tammikuuta saakka.
Betan latautumisessa Halo: The Master Chief Collectionin kautta on ilmennyt joillakin käyttäjillä ongelmia. Betan saa itselleen ladatuksi seuraavalla kikkailulla:

1. Pikakelaa läpi Halo: Nightfall -episodit Halo Channel -sovelluksessa, mikäli et ole niitä katsonut.
2. Aloita yksi jakso, paina ohjaimen X-nappia.
3. Etsi valikon rewards-kohdasta ”Nightfall Helmet” tai ”Nightfall Armor” ja klikkaa jomman kumman kohdalla ”Play Halo”. Nyt ruudulle pitäisi aueta mahdollisuus ladata Halo 5: Guardiansin beta.

343 Industries julkisti ensi vuonna julkaistavalle Halolle myös erikoisversiot. Ennakkotilattavia versioita on kolme, alla lueteltu nyt ilmoitetut sisällöt sekä hinnat:

Normaaliversion ennakkotilausversio sisältää pelin lisäksi uniikin julisteen. Suositushinnaksi kerrotiin 60 dollaria.

Sata dollaria maksava Limited Edition sisältää ylläolevan lisäksi digitaalista Spartan-aiheista sisältöä sekä metallisen kotelon.

Suurin ja samalla myös kallein versio, Limited Collector´s Edition, sisältää kaiken yllä olevan lisäksi myös 343 Industriesin suunnitteleman numeroidun patsaan. Patsaasta ei toistaiseksi tarkempia tietoja annettu. Paketin suositushinta on 250 dollaria.