Halo 5:stä infoa — ilmaisia kenttiä, ei jaettua ruutua

Kirjoittanut: Livegamers

11.06.2015

Päivitys 11.6 klo 11:08:
343 Industries julkaisi Game Informerin juttua korjaavan oikaisun Halo Waypoint -blogissaan. Studion mukaan jutusta poiketen pelin Liven yli pelattu kampanja vaatii pelaajilta maksullisen Xbox Live Gold -tunnuksen. Yhtiö kertoo, että pelin mukana tarjotaan 14 päivän koejakso, jotta kaikki halukkaat pääsevät testaamaan yhteistyömuotoa.

Alkuperäinen uutinen:

Loppuvuonna Xbox Onelle julkaistavasta Halo 5: Guardianista julkaistiin Game Informerin välityksellä tukku uutta informaatiota. Pelistudio 343 Industries paljasti lehdelle faktoja sekä yksin- että moninpelistä ja vielä päälle kiusoitteli uusilla pelimuodoilla. Julkaisusta selviää muun muassa, että pelin neljän pelaajan online-yhteistyöpelaaminen ei vaadi maksullista Xbox Live Gold -tunnusta. Aiemmista Halo-peleistä poiketen pelissä ei ole mahdollista suorittaa kampanjaa jaetulla ruudulla.

Pelin kampanjassa sekä Master Chief että Jameson Locke saavat seurakseen kolme tekoälyn ohjastamaa Spartan-hahmoa, joita pelaaja voi käskyttää suorittamaan erilaisia toimintoja, kuten ajoneuvon ohjastamista tai vihollisen ampumista. Kuten aiemmin on jo huhuiltu, tulevat kirjoista tutut Fred, Linda ja Kelly täydentämään Master Chiefin tiimiä. Yksinpelin kenttiä kuvaillaan siinä mielessä laajoiksi, että ne voi suorittaa useaa eri reittiä ja eri tavoin toimien.

Halo 5:n moninpelin paljastettiin sisältävän julkaisussa yhteensä 20 erilaista moninpelikenttää. Lisäksi kesäkuuhun 2016 mennessä pelin kerrotaan saavan 16 lisäkenttää veloituksetta. Yhtiö kiusoittelee myös paljastavansa E3-messuilla ”aivan uudenlaisen, eeppisen moninpelikokemuksen”.

Halo 5: Guardians julkaistaan 27. lokakuuta Xbox Onelle.