Halo-elokuvan käsikirjoitus vuotanut?

Kirjoittanut: Livegamers

07.11.2005

Halo-fanit tiedetään todelliseksi hardcore-porukaksi. Fanien tiedetään saaneen tietoa Halo 2:n tapahtumista kuukausia ennen pelin julkaisua. Ei ole yllätys, että samantapainen vuoto on mahdollisesti tapahtunut odotetun Halo-elokuvan kohdalla.

Latino Reviews-sivustolle ilmestynyt arvostelu käsikirjoituksesta saa uskottavuutta siitä, että tunnettu huhu- ja arvostelusivusto Ain´t It Cool News on noteerannut tehdyn arvostelun.

Arvostelun mukaan Alex Garlandin (28 Days Later) kynäilemä käsikirjoitus on erinomainen. ”Tämä käsikirjoitus rokkaa. Käsikirjoitus on niin hemmetin hyvä ja viihdyttävä, että luin sen useammin kuin kerran. Ne pellet niillä muilla studioilla, jotka kieltäytyivät tästä, tulevat menettämään työnsä kun tämä elokuva tulee teattereihin” arvostelija kertoo. Hän myös huomauttaa väkivallan tasosta: ”Se on pelielokuvien Pelastakaa sotamies Ryan”.

Microsoft ei ole vielä kommentonut asiaa, mutta luultavasti kieltää vuodon. Bungie ei ole suoraan kommentoinut väitettyä vuotoa, mutta heidän mukaansa todennäköisesti seuraava virallinen asia joka elokuvaprojektista kerrotaan, on ohjaajan henkilöllisyys.

Spoilereita välttäviä kehoitamme olemaan lukematta arvostelua kokonaisuudessaan.