Halo: Reachin moninpeli päivittyy

Kirjoittanut: Livegamers

02.10.2010

Bungie kertoo tämänviikkoisessa raportissaan paikkaavansa Halo: Reachin moninpelin ongelmia ja vikoja, joita uskollinen yhteisö on tuonut yhtiön tietoon. Ensi viikon tiistaina saapuva päivitys tuo moninpelin playlisteihin seuraavia muutoksia:
Team Slayer
Vain pääosumia hyväksyvä SWAT-pelimuoto poistetaan. Pelimuodon äänestykseen lisätään perinteisiä Slayer-vaihtoehtoja, joita pelaajat ovat suosineet.

Team SWAT
Muista playlisteistä poistetut SWAT-pelimuodot saavat kokonaan oman playlistin. Huomiota on kiinnitetty sopivimpien karttojen käyttöön, toisinsanoen avointa Hemorrhage-karttaa ei tule enää vastaan.

Team Objective
Powerhouse-karttaan lisätään pelimuotoja, muun muassa 1 Flag CTF ja Stockpile.

Multi Team
Pelattavaksi lisätään Halo 3:sta tuttu Rocket Race. Päämääränä on ajaa ketterällä mongoose-ajoneuvolla checkpointista toiseen ja kiusata vihollisjoukkueita raketeilla.

Big Team Battle
Team SWAT ja BTB Classic leikataan pois, ja BTB Snipersin esiintymistä vähennetään.

Arena Doubles
Boardwalk-kartta ja pelimuotojen Pro-variaatiot poistetaan. Lisäksi Zealot-kartta korvataan Arena Zealotilla, jossa on korjailtu pelaajien respawn-pisteitä. Myös pahamaineiseen avaruuteen on lisätty rajat, joiden ulkopuolella pelaajaa kehotaan palaamaan taistelukentälle kymmenen sekunnin sisällä.

Team Arena
Pro-variaatot poistetaan ja Arena Zealot lisätään.

Score Attack
Gruntpocalypse-pelimuodon krediittitaivasta tasapainotetaan muiden pelimuotojen tasolle.

Myöhemmin lokakuussa saadan toinen päivitys. Tuolloin Snipers-pelimuoto saa oman playlistin ja kampanjan yhteistyötilaan voi etsiä seuraa matchmaking-ominaisuuden kautta.

Merkittäviä muutoksia nähdään Firefightissa, jossa esimerkiksi ei voi enää aiheuttaa vahinkoa tiimikavereille. Jos näin kuitenkin käy muualla nettipelissä, saa serveriltä lähtöpassit kolmen selkäänpuutoksen jälkeen. Betrayal-järjestelmässä palataan siis Halo 3:een.

Bungie aikoo myös rangaista noin 15 000:a epärehellistä Halo-pelaajaa, jotka ovat keränneet itselleen läjäpäin krediittejä hyödyntämällä bugia, jossa moninpelin haasteet voi resetoida ja suorittaa uudelleen kerta toisensa jälkeen. Paha saa palkkansa krediittien nollauksella ja yhden päivän banneilla, jolloin pisteitä ei voi ansaita edes rehellisesti.