Halo-studion tulevasta projektista infoa ja kuvia

Kirjoittanut: Livegamers

29.11.2012

Haloistaan tutun Bungien seuraavasta projektista, Destinystä, on vihdoin saatu ensimmäisiä kuvia ja informaatiota julkisuuteen. Peli tulee sijoittumaan 700 vuotta tulevaisuuteen Maapallon Viimeiseen kaupunkiin. Planeettamme ylle on ilmestynyt valtava pallomainen avaruusalus, josta ei tiedetä mitään muuta kuin että se suojelee ihmisiä joltain vihamieliseltä taholta.

Pelaajat ovat nuoria ”ritareita”, joiden tehtävä on puolustaa ihmisiä, selvittää mistä muukalaiset ovat tulleet ja lopulta tuhota ne. Pelin kerrotaan olevan hauska ja kaikille aukeava. Pelin ytimen kerrotaan nojaavan sosiaalisiin kokemuksiin.

Bungie vahvisti vuotaneet tiedot sivuillaan. Studion mukaan he eivät olleet aivan valmiita tähän, mutta ”pian” Bungie on valmis julkistamaan projektinsa virallisesti.

Aiemmin vuotaneissa tiedoissa paljastui Bungien ja Activisionin suuria suunnitelmia pelisarjan kanssa: julkaisuja tulee olemaan vuosien 2013, 2015, 2017 ja 2019 syksyinä. Pelijulkaisujen välivuosille on suunniteltu suurempia laajennuksia julkaistavaksi.

Alla IGN:lle vuotaneita konseptikuvia. Kaikki kuvat löytyvät lähdelinkin takaa.