Haluatko perustaa rokkibändin?

Kirjoittanut: Livegamers

02.04.2007

Music Television, EA ja Harmonix ovat ilmoittaneet kehittävänsä yhteistyössä Rock Band -nimistä musiikkipeliä, jossa pelaajat voivat muodostaa ystäviensä kanssa rock-bändin. Mukana pelissä ovat myös suurimmat levy-yhtiöt, jotka tarjoavat edustamiensa artistien musiikit peliin.
Music Television osti taannoin Guitar Hero -pelit kehittäneen Harmonixin ja yhtiön kerrottiin siirtyvän ”uusien projektien pariin”. Guitar Hero -pelisarjan kehitysoikeudet siirtyivät Tony Hawk´s -pelit kehittäneelle Neversoftille ja julkaisijana säilyy Activision.

Rock Band -peli tulee tukemaan rumpu-, kitara/basso- ja mikrofoni-lisälaitteita, joita käyttämällä pelaajat voivat jokainen soittaa eri instrumentteja ja laulaa. Peli tulee lehdistötiedotteen mukaan sisältämään rock-musiikkia monista eri genreistä, monilta eri vuosikymmeniltä. Lisäksi mukana tulee olemaan suuri määrä master-nauhoituksia rock-yhtyeiltä.

Pelin julkaisee EA ja sitä kehitetään Xbox 360:lle ja PS3:lle. Rock Bandin on määrä ilmestyä kauppoihin tämän vuoden loppuun mennessä. Tutustu myös pelin kotisivuihin.

Lähde: Lehdistötiedote