Haluatko Pohjoismaiden Xbox 360 -mestariksi?

Kirjoittanut: Livegamers

24.04.2006

Microsoft kokoaa joukon pohjoismaisia pelaajayhteisöjä mittelemään tämän vuoden Xbox 360 -mestaruudesta, ja nyt edessä on joukkueiden valintatehtävä. Ensimmäisen osakilpailun voitto ratkaistaan Call of Duty 2 -moninpelissä ja myös Livegamers osallistuu mukaan omalla edustusjoukkueellaan.
Mikäli sinulla on ehdotus joukkueen kokoonpanosta – lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen admins@livegamers.info. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja valinnoista ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Joukkueessa pitää olla tasan neljä jäsentä ja kaikkien pitää olla rekisteröityneitä Livegamers-käyttäjiä. Ikäraja on 15 vuotta. Valintakriteereinä ovat ensisijaisesti aikaisempi pelikokemus ja aktiivinen klaanitoiminta otetaan myös huomioon. Takaraja hakemuksille on perjantai 28. huhtikuuta klo 18.00.

Loput osakilpailut käydään eri peleillä ja niihin valitaan omat joukkueensa. Näin voidaan varmistaa parhaat pelaajat kuhunkin osakilpailuun. Osallistumisesta jäsenet saavat palkinnoksi X-Men-pelit ja mahdollisesta osakilpailuvoitosta Samsungin MP3-soittimet.

Ensimmäisen osakilpailun käytännön järjestelyistä vastaa Livegamers. Lisätietoja löydät pian myös täältä.