Hanki parempaa tekemistä

Kirjoittanut: Livegamers

15.03.2007

Livegamersin turnaukset ja liigat ovat kovassa vauhdissa. Tässä uutisessa kasataan yhteen niiden tämänhetkinen tilanne ja kerrotaan uusista turnauksista.
Tulevat turnaukset ja liigat
Vuoden pelitarjonnan laajentuessa, kasvaa myös turnausten määrä. Pyrimme järjestämään suosituimmista peleistä turnaukset, jos niiden Live-tuki on ajan tasalla. Tässä tulevia turnauksia ja liigoja.

Worms HD -turnaus Tulossa – ennen kesää
Tämä, kenties odotetuimmasta Arcade-pelistä järjestettävä turnaus kokoaa yhteen parhaat matosotilaat ja tulee tarjoamaan hauskanpitoa ja tiukkoja vääntöjä osallistujille. Turnauksen sääntöjä ei ole vielä päätetty, joten voit osallistua sääntökeskusteluun täällä. Samaisessa aiheessa tiedotetaan myös aikataulut ja muut tarkemmat tiedot.

Virtua Tennis 3 -turnaus Tulossa – jos Live-tuki on riittävä
Legendaarinen Virtua Tennis -pelisarja tekee paluun uuden sukupolven konsoleille. Paras virtuaalitennisisti ratkaistaan turnauksella, jos pelin Live-tuki on riittävä turnauksen toteuttamiseen ja reiluihin peleihin. Pelin julkaisu tapahtunee maaliskuun lopulla, jonka jälkeen sen kelpoisuus tarkistetaan ja sääntöjä aletaan tekemään.

G.R.A.W. 2 – LG Championship Tulossa – ilmoittautuminen alkaa 30.3.
G.R.A.W. 2:n virtuaalisotilaat kohtaavat toisensa tässä euroturnauksessa. Mikä joukkue nousee ylitse muiden ja kuka hallitsee ensimmäisen persoonan kuvakulman sotimisen parhaiten, se selviää tässä turnauksessa. Jaossa on Livegamersin Mestaruus -titteli. Lisätietoja ja keskustelua löydät turnauksen virallisesta aiheesta.

NHL 07 – Mestareiden Liiga Tulossa – alkulohkojen päätyttyä
NHL 07 -pelin paremmuudesta on taisteltu jo turnauksessa, mutta nyt käynnissäoleva NHL 07 -liiga huipentuu kummankin lohkon parhaimpien väliseen Mestarien Liigaan. Mestarien Liigaan jatkavat A- ja B-lohkojen kaksi parasta ja he pelaavat toisiaan vastaan kaksi kertaa ratkaistaakseen paremmuutensa ilman mitään epäselvyyksiä.

Nordic Gears of War Execution League Tulossa – ilmoittautuminen käynnissä
Gears of War on yksi kaikkien aikojen ylistetyimmistä peleistä ja nyt peli saa arvoisensa klaaniliigan. Nordic-nimikkeellä kulkeva liiga on saanut suomalaisten keskuudessa jo niin suuren suosion, että muille pohjoismaille on jäljellä vain muutamia paikkoja. Turnaus pelataan MLG:n säännöistä johdetuilla ammattilaissäännöillä ja liigan puitteissa klaanit kohtaavat toisensa kahteen kertaan. Liigan virallisessa keskusteluaiheessa voit osallistua keskusteluun.

Epävirallinen Dead or Alive 4 -liiga Tulossa – lähiaikoina
Livegamers tarjoaa aktiivisille jäsenilleen myös epävirallisia turnauksia ja liigoja pienemmän suosion klassikkopeleistä. Vielä kehittelyvaiheessa oleva DoA 4 -liiga on seuraavana vuorossa. Jos virtuaalitaistelu kiinnostaa, pidä silmäsi auki tiedotteiden varalta.

Käynnissäolevat turnaukset ja liigat

PES 6 – Maxinettiturnaus
Maxinetin sponsoroima PES 6 -turnaus on pääsemässä vasta kunnolla vauhtiin. Osa pelaajista on selvittänyt tiensä jo kolmannelle kierrokselle, kun suurin osa vasta sopii toisen kierroksen otteluajankohtia. Huimat palkinnot tarjoava turnaus jatkuu aina huhtikuun loppupuolelle, jolloin virtuaalijalkapallon mestari on selvillä.

Tiger Woods ´07 -turnaus
20 virtuaali-golffaria ovat kovaa vauhtia selvittelemässä paremmuuttaan viheriöillä. Lähes kaikki pelaajat ovat jo kolmannella kierroksella ja pelaajia on täten enää kahdeksan jäljellä. Turnauksen finaalikierros päättyy huhtikuun alussa, jolloin paras Live-golffari selviää.

Call of Duty 3 – Blitzkrieg ´07
Toisen maailmansodan ratkaisutaistelut ovat käynnissä Liven taistelukentillä. Pian semifinaalivaiheeseen edenneessä turnauksessa on vielä jäljellä kuusi joukkuetta, joista kaksi tippuu pois vielä tämän viikon aikana. Kaatuuko pienoista ennakkosuosikin viittaa kantava SFP:n joukkue taisteluissa, vai vievätkö he voiton ja mestaruuden rautaisella pelillä muiden edestä? Se selviää muutaman viikon sisällä.

Rainbow Six Vegas – Gambling with death
Vegasin kasinolla arpa on heitetty ja finaalipelit ovat käsillä. Finaalipaikan on varmistanut ToO eAsY mAn -joukkue ja toiseksi finalistiksi tiensä taisteli Team Sovereigns -klaanin sisäisessä mittelössä TS Team1 -joukkue. Finaalipelit käynnistyvät pian ja parhaat Vegasin virtuaalisoturit ovat pian selvillä.

Splinter Cell: Chaos Theory – Broken Necks ´07
Xbox ei ole kuollut – ainakaan turnauksien osalta. Suosituimmista peleistä järjestetään vieläkin turnauksia ja siitä esimerkkinä on tämä Splinter Cell: Chaos Theory -turnaus, jossa seitsemän taisteluparia ratkovat paremmuuttaan ja katkovat toistensa niskoja.

Tässä siis alkuvuoden turnauskuulumiset ja Livegamersin noin 65:n menneen liigan ja turnauksen kokemus jatkaa kasvuaan. Loppuvuodesta vauhdin voi odottaa kiihtyvän mega-pelien vallatessa areenat.