HD-elokuvia Livestä

Kirjoittanut: Livegamers

07.11.2006

Eilen julkaistussa lehdistötiedotteessa Microsoft varmistaa viimeaikaiset huhut HD-resoluutioisen materiaalin latauspalvelusta Xbox Liven Kauppapaikalla. Eurooppalaisten käyttäjien harmiksi kyseisen palvelun saatavuudesta Euroopassa ei ole vielä tietoa.
Palvelussa on aluksi mukana kuusi isompaa TV- ja elokuvayhtiötä; CBS, MTV Networks, Paramount, Turner Broadcasting, Ultimate Fighting Championship ja Warner Bros. Latauspalvelu tulee tarjoamaan elokuvia ja TV-sarjoja ”kilpailukykyiseen hintaan”. Esimerkiksi kilpaileva Google Video tarjoaa CSI:n jaksoja 1,99 dollarin hintaan. Microsoftin Shane Kim sanoi, että vuoden loppuun mennessä Videokauppapaikka tulee sisältämään 1000 tuntia sisältöä, josta noin 200 tuntia on HD-materiaalia.

Elokuvat toimivat vuokra-periaatteella. Latauksen jälkeen elokuva pitää katsoa 14 vuorokauden sisällä ja elokuvan katselun aloittamisen jälkeen se pitää katsoa loppuun seuraavan 24 tunnin sisällä. TV-sarjojen jaksot saa omaksi.

Tarjolle tulee mm. CSI, Survivor, Star Trek, South Park, Chapelle´s Show, The Real World, Pimp My Ride, Hogan Knows Best, Friends, The West Wing ja Spongebob -TV-sarjat ja lisäksi elokuvista mm. Mission: Impossible III, Nacho Libre, Jackass: The Movie, The Matrix, Superman Returns ja Batman Forever.

Kysyttäessä Shane Kim ei myöntänyt suoraan suuremman kovalevyn tuloa, mutta sanoi, että ”Microsoft keskittyy aina käyttäjäystävällisyyteen”.

Lisää palvelusta voi lukea täältä.