Hellblade: Senua’s Sacrifice julkaistiin kehittäjän kiitoskirjeen kera

Kirjoittanut: Livegamers

08.08.2017

Ninja Theoryn viimeisin peli, Hellblade: Senua’s Sacrifice on julkaistu tänään 8.elokuuta PlayStation 4:lle sekä PC:lle. Samalla kun peli saapui digitaalisiin kauppapaikkoihin, myös kehittäjät julkaisivat viestin faneilleen, sekä uusille pelaajille.
”Hellblade: Senua’s Sacrifice on aina ollut yritys rikkoa muotteja ja löytää kadonnut tila indiepelien ja AAA-pelien väliltä. Meidän mielestämme olemme kehittäneet parhaan pelimme tähän asti. Onko se totta vai ei, sen päätät sinä, meidän fanimme, sekä koko PlayStationin yhteisö. Toivomme, että olemme pystyneet löytämään tuon kadonneen tilan.

Pelien kehittäminen on eräänlainen kunnia ja etuoikeus, mutta se ei ole aina helppoa. Aivan kuten Senua lähtee matkalle, niin on tehnyt myös Hellbladen kehtystiimi. Alusta asti olemme saaneet valtavasti tukea PlayStationin yhteisöltä ja peliemme faneilta. Te olette uskoneet meihin, levittäneet sanaa ja seuranneet Hellbladen kehitystä vuosien varrella. Olemme innoissamme, että voimme viimein tarjota teille valmiin pelin pelattavaksi. Kiitos teille. -Ninja Theoryn Dominic Matthews kertoo viestissään, joka on kohdistettu PlayStation-pelaajille.

Hellblade kertoo tarinan kelttiläisestä soturista, Senuasta, joka päätyy viikinkien Helvettiin. Pelin teemat liittyvät vahvasti erilaisiin tunnetiloihin, psykooseihin, sekä muihin mielialahäiriöihin.