Hellyttävän Unravelin julkaisupäivä paljastettiin

Kirjoittanut: Livegamers

15.12.2015

Julkaisija Electronic Arts ja kehittäjä Coldwood ovat kertoneet Unravel-pelin julkaisupäivän. Julkaisu koittaa 9. helmikuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.
2D-hyppelyssä pelaaja ottaa ohjaksiinsa lankakerästä koostuvan hahmon, joka purkaantuu liikkuessaan. Päämääränä on tietysti selvitä kunkin tason loppuun, ennen kuin hahmo purkaantuu ja katoaa kokonaan. Unravelin kehityksestä vastaa pienehkö ruotsalainen studio nimeltään Coldwood.

Unravel kertoo esteiden ylittämisestä, olivat ne sitten pieniä tai isoja. Jotkut haasteista ovat helppoja kuten, Yarnyn langan käyttämistä rotkon ylitykseen tai puusta laskeutumiseen. Joskus taas pulmat ovat paljon hankalampia, jolloin pelaajan tulee käyttää Yarnyn lankaa fiksulla ja luovalla tavalla päästäkseen eteenpäin. Mikään este ei ole liian suuri Yarnylle. Matkan varrella päästään kokemaan sydäntälämmittävä tarina rakkaudestaa ja kaipuusta ja niihin liittyvistä siteistä. Tarina on kerrottu täysin ilman sanoja ja Yarny on se punainen lanka, joka kulkee läpi koko tarinan.

”Pelit pystyvät sekä inspiroimaan pelaajia että koskettamaan heidän sydämiään. Toivomme Unravelin tekevän molempia”, juttelee luova johtaja Martin Sahlin Coldwoodilta. ”Yarnyn tarina yhdistää katkenneita siteitä narun edustaessa ihmisten välistä sidettä ja rakkautta. Testaamme pelaajien älykkyyttä matkan varrella Pohjois-Ruotsin innoittaman ympäristön luomilla kimuranteilla tehtävillä.”

Unravel-peliä kehitetään Uumajassa, Ruotsissa Coldwood Interactiven studiolla ja se tulee saataville digitaalisena latauksena hintaan 19,99 euroa. EA Access -palvelun jäsenet voivat pelata Unravel-peliä ennen sen 9. helmikuuta tapahtuvaa julkaisua ja he saavat myös 10% alennusta täydestä pelistä, vain Xbox Onella.

Alla uunituore traileri.

Lähde: Lehdistötiedote