Hieman infoa Battlefield Hardlinen ensimmäisestä DLC:stä

Kirjoittanut: Livegamers

09.05.2015

Battlefield Hardlinen moninpelin tuottaja Zach Mumbach on paljastanut hieman tulevasta Criminal Activity -DLC:stä. Vähemmän yllättävä tieto on tulevien karttojen lukumäärä. Muun muassa Battlefield 4:n lisämateriaalipaketit sisälsivät jokainen neljä uutta karttaa ja sama trendi jatkuu myös Hardlinessa. Mumbachin mukaan kartat sijoittuvat Kaliforniaan ja Floridaan, ja eroavat toisistaan muun muassa koon puolesta. Lisäksi luvassa on enemmän tuhottavaa ympäristöä verrattuna aiempiin kenttiin. Kartoista kahdessa taistellaan yöaikaan.
Myös isompia karttoja on luvassa tulevaisuudessa, sekä uusia ajoneuvoja, tuottaja kiusoitteli. Lentokoneita ei kuitenkaan nähdä nyt, eikä tulevaisuudessa.

”Ei lentokoneita. En vain näe tapaa miten saisimme ne toimimaan siinä, mitä teemme nyt”, jutteli Mumbach.

Criminal Activitystä ei toistaiseksi olla kuultu juuri mitään tarkempia tietoja. Luvassa lienee kuitenkin materiaalia myös yksinpelin puolelle, jossa joidenkin tietojen mukaan päästäisiin tehtailemaan pikkurikoksia konnien puolella. Kaikki tulevat DLC:t kuuluvat Premium-jäsenyyteen, yksistään ostettuna pakettien hinnat asettunevat johonkin 10-15 euron tuntumaan.

Bordeux arvosteli Battlefield Hardlinen taannoin. Lue arvostelu.