Hitman iskeekin vasta maaliskuussa 2016

Kirjoittanut: Livegamers

23.09.2015

Pelistudio IO Interactive on ilmoittanut, että tulevan Hitman-pelin julkaisu siirtyy ensi vuoden alkuun. Studio selittää viivästystä sillä, että lisäkuukausien aikana se pystyy kehittämään peliin lisää materiaalia julkaisua varten ja suunnittelemaan lisäsisällön julkaisuaikataulun uudelleen.
”Viivästämällä pelin julkaisua, saamme julkaisupäiväksi enemmän sisältöä ja sitä kautta annettua faneillemme paremman pelin. Se ei ole pois keneltäkään,” studio kommentoi.

Hitman on suunniteltu vahvasti episodityyppiseksi, mutta studio lupaa kaiken tulevan materiaalin olevan yhden ainoan maksun takana. Lisäksi peliin ei ole tulossa mitään mikromaksujärjestelmiä.

Peli on suunniteltu myös hyvin verkkopohjaiseksi, ja yksi luvatuista ominaisuuksista onkin laaja tehtäväeditori, jolla pelaaja voi suunnitella valmiiseen kenttään täysin kustomoidun tehtävän. Esimerkiksi, jäikö joku tietty vartija ärsyttämään ensimmäisellä pelikerralla? Kaverinsa voi pestata tekemään hänestä selvää jälkeä ja nauraa matkalla kohti seuraavaa tehtävää.

Outside Xbox summasi kaiken, mitä tulevasta Hitman-pelistä pitää tietää.