Hitman-turnaus on päättynyt

Kirjoittanut: Livegamers

26.02.2013

Livegamersin ja Xbox Community Networkin kanssa yhteistyössä järjestetty Hitman: Absolution -turnaus on pelattu loppuun.
Turnauksen tappavin osallistuja oli Mertsi pistemäärällä 3 448 671. Toiseksi sijoittunut janneus jäi voittajasta vain noin 20 000 pistettä, yhteystuloksella 3 431 543. Kolmanneksi sijoittunut Ethan H sai lopputulokseksi 3 414 722. Neljänneksi ja viidenneksi pelanneet SneakyHunt3r (3 408 548) ja Grim Fi (3 385 399) murhasivat tasaisen tappavasti itsensä myös palkinnoille.

Turnauksen 11 osallistujasta viisi parasta saavat palkinnoksi Hitman: Absolution -figuriinin ja täyspitkän, Herra 47:n tavaramerkiksi tulleen punaisen solmion.

11. mahamies: 1 300 899

Mertsi: ”Jees, kiitoksia vaan! Itselleni tämä turnaus tuli todella positiivisena yllätyksenä. Varsinkin kun Splinter Cell on myös lähellä sydäntä, niin tämän pelin pelaaminen maistui. Klaanilaisilla oli myös odotukset korkealla sijoituksen suhteen turnauksessa, tämä kun on tuttua puuhaa Kontulan ostarilla. Turnauksen alussa tuli pieni jäätyminen, kun pari ensimmäistä päivää hinkkasin yksinpelikenttiä, sitten vasta syttyi lamppu ja totesin että men helveten… Ja varmasti tuli hinkattua muita osallistujia enemmän noita kenttiä, varsinkin kun eräät herrat pyyhkäisivät ohi pari kertaa. Mutta skraga kaulaan ja Delta 4 kuittaa!
Taitaa jani putkimiestä kaivata ;)”

janneus: ”Hyvä fiilis jäi turnauksesta, vaikka joitain contracteja olisi pitänyt miettiä tarkemmin. Liian moni oli sellainen, että voi kohteen tappaa pakopaikan kohdalta, jolloin kilpailu meni siihen kuka painaa nopeiten Y:tä. Oli siellä joukossa sitten helmiäkin, ja todella hienoa että tälläisestäkin pelistä järjestettiin turnaus. (peukku ylös)”

Ethan H: ”Turnaus oli loistavaa settiä, hyvät tehtävät valittu, ja kilpailu oli tosi tiukkaa. Kilpakumppanien pisteitä kyttäämällä sai inspiraatiota yrittää uudenlaisia tekotapoja tehtävien suorittamiseen.”

SneakyHunt3r: ”Juu kiitos turnauksen järsestämisestä! Itse Hitman-pelien fanina ihan hymy suussa jaksoi vielä jahkata Absolutionia 🙂 Sai oikein kunnolla miettiä joissakin mapeissa, mutta ne IO:n tekemät valitettavasti löytyy Youtubesta, mutta onhan siinäkin sitten se, että kuka tekee nopeimmin jne. Tosiaan tosi kiva kun tämmösistäkin peleistä järjestetään turnauksia 🙂 Tämmösiä vaan lisää.”

Grim Fi: ”Joo toi turnaus oli mun mielestä aika hyvä paria tehtävää lukuun ottamatta jotka olivat muutaman sekunnin juttuja. Mutta ihan jees oli seurata toisten tuloksia ja sitten yrittää itsekin parantaa omaa suoritusta. Parissakin tehtävässä alkuperäinen suoritustapa oli ihan eri kuin lopullinen suoritus. Ja se, että oli se tietty aika mihin mennessä piti suorittaa, antoi mahdollisuuden tehdä asiat omaan tahtiin eikä tämän takia tullut kiire. (peukku ylös)”

Livegamers onnittelee voittajia ja kiittää Xbox Community Networkia turnauksen sponsoroinnista!