Hitman uuden sukupolven konsoleille jo työn alla?

Kirjoittanut: Livegamers

22.11.2011

Pelikehittäjä Square Enix on perustanut uuden studion Kanadan Montrealiin, ja toimipisteen johtajaksi on valittu Lee Singleton Square Enixin Lontoon toimipisteestä.
Eurogamerin luotettava lähde kertoo, että Square Enix Montreal alkaa kehittämään uutta ”korkealuokkaisen laadun peliä” seuraavan sukupolven konsoleille. Kehittäjä on vahvistanut toistaiseksi ainoastaan uuden Hitmanin olevan ensimmäinen Square Enix Montrealin tuote, eli tulevalle Hitman: Absolutionille saadaan jatkoa. Square Enix Montreal avataan ensi vuoden aikana ja tulee työllistämään noin 150 työntekijää.

Square Enix julkisti myös tiedon Eidos Montrealin toiminnan laajentamisesta lisäämällä noin 100 uutta työntekijää kehittämään seuraavia Deus Ex – ja Thief-pelejä, kuten myös vielä toistaiseksi nimeämätöntä kolmatta peliä.

Vaikka Square Enix Montrealiin siirtyy myös kolme IO Interactiven työntekijää Tanskasta, ei Lee Singletonin mukaan ole tarkoitus siirtää Hitmanin tuotemerkkiä kokonaan pois IO Interactivelta, vaan tuottaa enemmän ja parempia Hitman-pelejä.