Hitmanin beta vie menneeseen – traileri julki

Kirjoittanut: Livegamers

09.02.2016

Io-Interactiven kehittämän Hitmanin uuden tulemisen betatesti käynnistyy tulevana perjantaina PlayStation 4:llä ja PC:llä. Tätä muistuttaakseen kehittäjä on julkaissut trailerin, joka paljastaa betatestin tehtävän vievän pelaajat ja Agentti 47:n ajassa 20 vuotta taaksepäin. Tehtävä sijoittuu salaiseen harjoituskeskukseen aikaan, jolloin palkkatappajamme liittyi ICA:n palvelukseen.
”Betassa pelattavissa oleva esiosa esittelee ominaisuuksia ja pelin mekaniikkaa, sekä kaksi tapettavaa harjoituskohdetta. Voit suorittaa tehtävät niin monta kertaa kuin tahdot betan aikana”, kehittäjä kertoo.

Betaan päästäkseen Hitmanista pitää ostaa digitaalinen versio PS4:lle tai PC:lle, myös fyysinen ennakkotilattu Collector´s Edition -erikoisversio käy. Euroopassa betatesti alkaa perjantaina 12. päivä klo 12 Suomen aikaa ja päättyy 15. helmikuuta klo 12.

Betaversiosta saa ottaa videoleikkeitä, kuvakaappauksia ja livestriimiä vain muutamien rajoitteiden kanssa. Betassa edistyminen ei siirry kokoversioon eikä Contracts-pelimuotoa ole pelattavissa. PlayStation 4 -pelaajilla ei täydy olla PlayStation Plus -jäsenyys voimassa pelatakseen peliä.

Kehittäjä toivoo kaikkia betaa pelaavia antamaan palautetta pelistä foorumillaan, jotta voivat vielä tehdä tarpeellisia muokkauksia ennen pelin julkaisua.

Hitmanin julkaisusuunnitelma muuttui taannoin ja maaliskuun 11. päivänä saadaan pelattavaksi The Intro Pack, joka sisältää esiosan sekä Pariisin pelialueen. Peli julkaistaan digitaalisesti PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Fyysinen kopio pelistä on saatavilla myöhemmin tänä vuonna.