Homefrontin jatko-osalle nimekäs kehitystiimi

Kirjoittanut: Livegamers

22.09.2011

THQ julkisti, että seuraavan Homefront-nimikkeen kehityksestä vastaa Crysis-peleistä tunnettu tiimi, Crytek.

”Crytekin valitseminen Homefrontin eteenpäinviejäksi on osa strategiaamme työskennellä alan lahjakkaimpien henkilöiden kanssa”, kertoo Danny Bilson, EVP Core Games, THQ.

”Homefrontin asetelma ja tarina kiinnosti pelaajia. Crytekin teknologialla ja kokemuksella FPS-peleihin liittyen luotamme siihen, että Homefront 2 tulee tarjoamaan pelaajille sen A-luokan kokemuksen, jota pelaajat vaativat.”

”Näämme vahvan ja potentiaalisen Homefront-universumin, jota on luotu ja markkinoitu vakaalla THQ:n ammattitaidolla”, kommentoi Crytekin johtaja ja perustaja, Cevat Yerli.

”Uskomme, että tarjoamamme luovuus, laatu ja tuotantoarvot luovat meille molemmille mahdollisuuden tuoda markkinoille erinomaisen pelin. Meille on hyvin tärkeää, että THQ luottaa meihin antamalla luovaa vapautta kehittäessämme heidän yhtä suurimmista tuotteistaan. Palautamme Homefrontin maailman henkiin uudella ja innovatiivisella tavalla”.

Ensimmäinen Homefront-peli julkaistiin maaliskuussa 2011 ja se osoittautui menestykseksi THQ:lle. Toistaiseksi nimeämätön jatko-osa on saapumassa kauppojen hyllyille vuoden 2014 aikana.

Lähde: Lehdistötiedote