Huhtikuun haasteet julki

Kirjoittanut: Livegamers

02.04.2013

Kuukausi vaihtui ja Livegamersin haastekilpailun huhtikuun achievementit on julkistettu. Maaliskuun ilmaispelien jälkeen hypättiin retrokuukauteen, jossa haasteet on valittu Alan Wakesta, Halo 3:sta sekä Red Dead Redemptionista. Lisäksi huhtikuulle on asetettu yksi bonushaaste. Haasteet ovat:
Alan Wake
– Taken Season (5 pts)
– Missed by a Mile (5 pts)
– Damn Good Cup of Coffee (10 pts)
– Alan, Wake Up (15 pts)

Halo 3
– Guerilla (5 pts)
– Catch (5 pts)
– SALAINEN (10 pts)
– Campaign Complete: Legendary (15 pts)

Red Dead Redemption
– Friends in High Places (5 pts)
– On the Trail of de Vaca (5 pts)
– Unnatural Selection (10 pts)
– Redeemed (15 pts)

BONUS:

Suorita Call of Duty 4: Modern Warfare pelistä kaikki achievementit. Tästä 20 pistettä.

Livegamersin haastekilpailussa käyttäjillemme annetaan lista tiettyjen pelien saavutuksista joista jokainen saavutus pisteytetään vaikeuden mukaan. Haastekilpailun kevätkausi kestää tammikuusta kesäkuun alkuun. Sen lisäksi, että kisassa on palkittu kuukauden parhaat pisteiden kerääjät, on kevätkauden pääpalkintona Mad Catzin sponsoroima MLG Pro Circuit -ohjain.


Käyttäjämme voivat äänestää aina seuraavalle kuukaudelle toivomiaan pelejä. Haastekilpailun päivitetty pistetaulukko löytyy täältä.

Mikäli olet jo osallistunut aiempiin haastekilpailuihin, niin sinun ei tarvitse kuin avata achievementteja! Mikäli et ole aiemmin osallistunut haastekilpailuun, niin lähetä gamertagisi Spesille. Laita pikaviestin otsikoksi ”Huhtikuu”. Mukavia haasteita kaikille!